Sök Meny
Såld

Nässjö - Åker / Mellangatan 26C

Nu ges tillfället att förvärva en mycket trivsam bostadsrätt på Åker. En lägenhet som genomgått flertalet moderniseringar med nytt kök från år 2011 och badrum år 2012. Dessutom har genomgående uppdateringar skett av flertalet av ytskikten år 2013. Inbjudande interiör med stor luftig och öppen hall. Köket är i det lilla formatet men med väldigt genomtänkta och praktiska lösningar för en väl fungerande vardag. Med två stora sovrum ges förutsättningar för den privata delen. Med rymligt vardagsrum ges det lilla extra med trevliga sällskapsytor samt utgång till egen balkong, där sol och vind kan avnjutas i sydväst. Riksbyggens Brf Nässjöhus nr 3 är en stor förening med ägare av fastigheten Johnsberg 5. Här finns fyra byggnader med 89 lägenheter uppförda. Föreningen tillhandahåller flertalet fina faciliteter iform av eget motions- och träningsrum, hobbyrum och egen samlingslokal som kan bokas av alla bostadsrättsinnehavare. Dessutom erbjuder föreningen bra tvätt- och torkmöjligheter samt förvaring i egna tillhörande förråd. Varmt välkommen på visning!

Nässjö / Åker
Mellangatan 26C
Slutpris: 760 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 3 710 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Nässjö / Mellangatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.