Mellangatan 26C

Mellangatan 26C

Slutpris

760 000 kr


Åker— Nässjö

Mellangatan 26C


Slutpris
760 000 kr

Åker— Nässjö

Nu ges tillfället att förvärva en mycket trivsam bostadsrätt på Åker. En lägenhet som genomgått flertalet moderniseringar med nytt kök från år 2011 och badrum år 2012. Dessutom har genomgående uppdateringar skett av flertalet av ytskikten år 2013. Inbjudande interiör med stor luftig och öppen hall. Köket är i det lilla formatet men med väldigt genomtänkta och praktiska lösningar för en väl fungerande vardag. Med två stora sovrum ges förutsättningar för den privata delen. Med rymligt vardagsrum ges det lilla extra med trevliga sällskapsytor samt utgång till egen balkong, där sol och vind kan avnjutas i sydväst. Riksbyggens Brf Nässjöhus nr 3 är en stor förening med ägare av fastigheten Johnsberg 5. Här finns fyra byggnader med 89 lägenheter uppförda. Föreningen tillhandahåller flertalet fina faciliteter iform av eget motions- och träningsrum, hobbyrum och egen samlingslokal som kan bokas av alla bostadsrättsinnehavare. Dessutom erbjuder föreningen bra tvätt- och torkmöjligheter samt förvaring i egna tillhörande förråd. Varmt välkommen på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 710 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.