Search Menu
Bostaden är såld

Nässjö - Centrum / Rådhusgatan 36B

Välkommen till denna ombonade och inbjudande trea på 69,5 kvm till låg månadsavgift. Här har ägnats stor kraft med omfattande moderniseringar av framförallt kök och duschrum. Lägenheten har en trevlig planlösning med två avskilda sovrum och vardagsrum med väl tilltagna sällskapsytor med fönster i flera väderstreck. Härifrån nås dessutom en rymlig balkong i sydväst med plats för egen möblering och för många sköna och avkopplande stunder. Köket har genomgått en omsorgsfull modernisering med väldigt tilltalande interiör med kök från Marbodal (2014). Full maskinell standard med bl.a. integrerad diskmaskin i praktisk arbetshöjd. Dessutom har duschrum genomgått en omfattande renovering med helkaklade golv och väggar i smakfull stil. Här hittar Ni en verklig pärla mitt i centrala Nässjö med närhet till stadens hela utbud av affärs- och näringsliv. På kort promenadavstånd nås även kollektivtrafiken med Nässjö station för goda pendlingsmöjligheter.

Nässjö / Centrum
Rådhusgatan 36B
Final price: 750 000 kr
Enclosed: 69,5 kvm
Community fee: 2 956 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Nässjö / Rådhusgatan