Sjöbrings väg 7

Sjöbrings väg 7

Slutpris

715 000 kr


Södra området— Kalmar

Sjöbrings väg 7


Slutpris
715 000 kr

Södra området— Kalmar

Trevlig 1:a på Södra området!

Välkommen till denna trivsamma 1:a på första våningen!
Här på Södra området bor du i lugna omgivningar, med närhet till naturen, men via både buss och cykelväg har du Kalmar centrum och sjukhuset på behagligt avstånd.

Bostaden är på 21,5 kvm och dessa kvm fördelar sig över en välkomnande och praktiskt hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor, ett ljust badrum med dusch, tvättställ och toalett. Vardagsrummet är rymligt och med en smart bardisk mot fönstret, där du kan sitta med morgonkaffet och blicka ut över den trevliga grönytan med både grillplats och sittgrupper. I vardagsrummet finns även en trevligt fransk balkong som ger dig möjlighet att släppa in frisk luft och värmande strålar och på golvet ligger en fin fiskbensparkett. En fräsch kokvrå med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva som är utrustat med kyl och frys i halvhöjd, micro, diskmaskin samt ugn och spis.

Det här är en perfekt bostad för dig som vill ha något eget, en bra första bostad, för dig som studerar eller är ute efter en övernattningsbostad. På promenadavstånd har du både sjukhuset och Södercentrum med en välsorterad ICA supermarket samt pizzeria. Här bor du i en mycket stabil förening med låg månadskostnad.

Varmt välkommen att boka in dig på visningen!


Boarea
21.5 kvm
Avgift
1 863 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-11

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna lägenhet på Sjöbrings väg såldes av oss 2024-03-11. Se alla våra försäljningar i Kalmar samt även på Sjöbrings väg.

Boka värdering

Ronja Issau

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.