Bo 1

Bo 1

Slutpris

815 000 kr


Köpingsvik— Borgholm

Bo 1


Slutpris
815 000 kr

Köpingsvik— Borgholm

Villa i Bredsättra

Välkommen till denna charmiga villa i Bredsättra, belägen i Köpingsvik, som erbjuder en boarea på 51 kvadratmeter fördelat över 1,5 plan med tillhörande källare. Här väntar din framtida oas på en generös tomt som sträcker sig över hela 3 440 kvm.

När du kliver in på entréplanet möts du av en inbjudande hall som leder dig vidare till övriga rum. Här finner du ett vardagsrum som utstrålar trivsel och hemtrevnad. Ett bekvämt sovrum med praktiska garderober ger gott om förvaringsutrymme. Badrummet är utrustat med tvättställ, dusch och wc-stol, vilket ger alla bekvämligheter du behöver. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn/spis, spisfläkt, diskho. Här finns även bra med plats för en matgrupp, perfekt för gemensamma måltider.

På övre plan finns tre sovrum. Ett sovrum är inrett och de andra två står redo för renovering. Här får du möjlighet att anpassa renoveringen efter dina behov.

I källaren finns flera användbara utrymmen, inklusive en gillestuga, ytterligare en WC, en tvättstuga, matförråd och pannrum. Huset värms upp med hjälp av jordvärme och varmvatten sprids genom ett vattenburet system, vilket ger energieffektiv uppvärmning.

Den stora trädgården är ett grönskande paradis med ett imponerande valnötsträd som ger dig en riklig skörd av välsmakande nötter. För dem med ett intresse för hobbyverksamhet finns ett garage och en verkstad. För förvaring av trädgårdsredskap har du även trädgårdsboden på tomten.

Bredsättra är beläget inom nära avstånd från Köpingsvik, som är en populär semesterort på Öland med en fin sandstrand och många turistattraktioner.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
51/50 kvm
Driftkostnad
23 968 kr/år
Tomtarea
3 440 kvm
Rum
5 rum
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna villa på Bo såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Köpingsvik samt även på Bo.

Boka värdering

Ronja Issau

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.