Search Menu
Bostaden är såld

Nybro - Fredrikslund / Tallvägen 10

Ett komplett hus i mycket bra skick i barnvänliga Fredrikslund. Nytt tak, renoverade fönster med isolerglas, ny dränering samt att huset har genomgått renoveringar under senare år där kök, tvättstuga och båda badrummen är utbytta. De flesta ytskikten är renoverade i nutid. Man kommer in i en stor öppen hall med det påkostade köket rakt fram. Vardagsrummet till vänster med soldäck och med angränsande uterum intill. På entréplan finns det tre sovrum samt en toalett med dusch. På källarplan kommer man ner till en mycket fin gillestuga med öppen spis (insats). Här finner vi även en kombinerad tvättstuga/badrum/toalett med bubbelbad som är försedd med kakel och klinkers. I övrigt finns det ett hobbyrum flera förråd och en matkällare Detta hus ligger med naturen på baksidan nära nybyggd förskola och skola. Ett hus som skall upplevas på plats. Välkomna på visning.

Nybro / Fredrikslund
Tallvägen 10
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 112/112 kvm
Running costs: 35 129 kr/år
Plotarea: 924 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Kalmar / Nybro / Tallvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.