Bellisvägen 7

Bellisvägen 7

Slutpris

3 650 000 kr


Fallebo— Oskarshamn

Bellisvägen 7


Slutpris
3 650 000 kr

Fallebo— Oskarshamn

Smakfullt renoverad enplansvilla i attraktiva Fallebo!

Vi har nu fått förmånen att erbjuda denna smakfullt renoverade enplansvilla med ett mycket attraktivt läge i Fallebo på hörntomt, varmt välkommen till Bellisvägen 7! Det är ett genomtänkt hem både ute och inne i minsta detalj. Bostaden bjuder på stilrena färgval och en hög standard i utförande, design och materialval. Under de senaste åren har man gjort en totalrenovering vilket har resulterat i ett hem där du sätter nycklarna i dörren, flyttar in och börjar trivas redan från dag ett. Ett nyrenoverat kök som är som en dröm med sin stilrena inredning, sin rikliga skåpsförvaring och dess moderna maskiner. I köket finns en praktisk köksö placerad, som blir den perfekta platsen för att duka upp buffén på eller som häng för fördrinken. Köket förlängs av det tilltagna och inglasade uterummet som blir den självklara samlingsplatsen under såväl vår, sommar- som höstkvällar. Vardagsrummet i vinkel erbjuder trevliga sällskapsytor och har ett generöst ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna. I bostaden finns tre sovrum, alla i bra storlek och med gott om förvaringsmöjligheter. Utöver detta erbjuds ett rymligt och modernt badrum med både dusch och badkar. Tvättavdelningen är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, vask och gott om arbetsytor samt förvaring. Ett extra rum som idag används som ett mysigt allrum kan användas som kontor eller sovrum om behovet skulle finnas.

Här har du en rad bekvämligheter till hands för att njuta av sommaren med nära och kära. Som pricken över i:et finns här ett fantastiskt poolområde - perfekt för att koppla av och njuta av sommardagarna. Som om det inte vore nog finns här även en värmande jacuzzi med insynsskyddat läge. Med andra ord kommer baksidan att bli sommarens självklara plats för umgänge.

Det attraktiva läget i Fallebo är familjevänligt, lugnt och skönt! Här har man närhet till fin natur, motionsspår och bad i Havslätt. Skola och förskola finns också på gångavstånd.

Ett hem där inget har lämnats åt slumpen och som du absolut inte vill missa. Varmt välkommen att boka din plats till visningen av detta fantastiska boende!


Boarea/biarea
140/17 kvm
Driftkostnad
47 989 kr/år
Tomtarea
727 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-05-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.