Search Menu
Bostaden är såld

Luleå - Örarna / Örarnavägen 436

Inbjudande och trevligt när man kör in på den lilla byvägen som tillkommit i samband med nybyggnad av tre villor runt 2005-2006. En avstickare ett par hundra m in från Örarnavägen, lugnt och fridfullt med fria vidder runt om, ängsmark. Här kan rådjur och älgar skymta fram ibland. Villan till salu ligger på hörntomt, Älvsbyhus 1-plan , 4 r.o.k samt vidbyggd ekonomidel 37 m² . Fräsch förstås med sällskapsytan i husets mitt, kök, matplats och vardagsrum i ett samt utgång till stor altan med västerläge. Tre sovrum och rymlig ekonomidel med garage, förråd, extra duschrum. Flera förrådsbyggnader, 25 + 18 m² samt vedeldad bastu på 25 m². Hundgård dessutom med egen ingång till huset och värmekojan. Närhet till service med riktig lanthandel i byn men också endast 4 km till bensinmack, restaurang i Persön och E4:an och så bra service på Björkskatan förstås om man åker in mot stan.

Luleå / Örarna
Örarnavägen 436
Final price: 2 800 000 kr
Enclosed: 101/37 kvm
Running costs: 23 069 kr/år
Plotarea: 2274 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Örarnavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.