Sök Meny
Såld

Luleå - Mjölkudden / Radiomasten 15

Stor gaveltrea i Brf Senioren!

Äntligen finns möjligheten att förvärva en väl genomtänkt 3:a i Brf Senioren belägen högst upp i huset med gavelläge på trivsamma Mjölkudden! Detta är ett boende som riktar sig till Er med åldern inom spannet 55-75år och är så mycket mer än "bara" en bostad. Förutom den genomtänkta och luftiga planlösningen, den inglasade balkongen och burspråket i köket som vetter mot entrégården finns det en mängd gemensamma utrymmen i föreningen som kan nyttjas tillsammans med övriga boenden - eller för privata arrangemang. Här finns bastu med tillhörande relaxavdelning, en stor gemensamhetslokal för sammankomster med väl tilltaget kök och en uteplats i sydvästläge, trivsamt vardagsrum där man kan få sällskap i TV-soffan, ett mysigt bibliotek, träningslokal, vävrum och snickarrum! För en billig peng finns även en övernattningslägenhet att hyra om man får övernattande gäster. Som om inte hälften vore nog har varje bostadsrätt möjlighet att få tillgång till en egen odlingslott, odlar man exempelvis potatis kan man få ett eget fack i den gemensamma matkällaren för att förvara skörden i. Det är som att bo i hus, det finns utrymme för att vara fortsatt verksam med sina hobbys samtidigt som man finner en otrolig gemenskap med grannarna. Varmt välkomna på visning, det finns mycket att se!

Luleå / Mjölkudden
Radiomasten 15
Slutpris: 1 890 000 kr
Boarea: 87,6 kvm
Avgift: 5 721 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Radiomasten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.