Search Menu
Viewings
 • Söndag 30 oktober

  Anmälan krävs

Book a viewing
Luleå / Mjölkudden
Radiomasten 15
Utgångspris: Calculation 1 695 000 kr
Make a bid
Enclosed: 87,6 kvm
Community fee: 5 721 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns)

Luleå - Mjölkudden / Radiomasten 15

Stor gaveltrea i Brf Senioren!

Äntligen finns möjligheten att förvärva en väl genomtänkt 3:a i Brf Senioren belägen högst upp i huset med gavelläge på trivsamma Mjölkudden! Detta är ett boende som riktar sig till Er med åldern inom spannet 55-75år och är så mycket mer än "bara" en bostad. Förutom den genomtänkta och luftiga planlösningen, den inglasade balkongen och burspråket i köket som vetter mot entrégården finns det en mängd gemensamma utrymmen i föreningen som kan nyttjas tillsammans med övriga boenden - eller för privata arrangemang. Här finns bastu med tillhörande relaxavdelning, en stor gemensamhetslokal för sammankomster med väl tilltaget kök och en uteplats i sydvästläge, trivsamt vardagsrum där man kan få sällskap i TV-soffan, ett mysigt bibliotek, träningslokal, vävrum och snickarrum! För en billig peng finns även en övernattningslägenhet att hyra om man får övernattande gäster. Som om inte hälften vore nog har varje bostadsrätt möjlighet att få tillgång till en egen odlingslott, odlar man exempelvis potatis kan man få ett eget fack i den gemensamma matkällaren för att förvara skörden i. Det är som att bo i hus, det finns utrymme för att vara fortsatt verksam med sina hobbys samtidigt som man finner en otrolig gemenskap med grannarna. Varmt välkomna på visning, det finns mycket att se!


Kitchen inspiration

Furnish
Inglasad balkong i sydvästläge, högst upp med gavelläge i huset!
Inglasad balkong i sydvästläge, högst upp med gavelläge i huset!
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Gemensamhetslokal
Gemensamhetslokal
Gemensam bastu
Gemensam bastu
Tvättstuga
Tvättstuga
Gaveltrea högst upp i huset!
Gaveltrea högst upp i huset!
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Description of rooms
 • Kitchen
  Trivsamt kök med kombinerad matplats intill burspråk med utsikt över entrégården. Här finns plats för det större middagssällskapet, hela familjen kan samlas och njuta av varandras sällskap under goda middagar! Köksinredningen går i ljusa toner och matchas med en rejäl bänkskiva i massivt trä samt vitt kakel. Köket är utrustat med rostfri diskbänk, diskmaskin, infälld spishäll, fläkt, inbyggd ugn samt kyl/frys.
 • Sovrum 1
  Ljust sovrum som nås direkt från entréhall, här finns möjlighet att skapa gästrum eller kanske ett kontor! Även här sparar man på utrymme tack vare den praktiska skjutdörren. Tapet, parkettgolv samt vitt innertak.
 • Sovrum 2
  Sovrum i direkt anslutning till såväl kök som hall genom praktiska skjutdörrar som inte tar plats. De båda dörröppningarna gör planlösningen luftig och välkomnar rörlighet mellan bostadens sällskapsytor - det tillåter alltså gemenskap även för den sängliggande. Rummet rymmer dubbelsäng och har gott om förvaring tack vare garderober från golv till tak - otroligt välplanerat. Ljusa väggar, parkettgolv samt vitt innertak.
 • Livingroom
  Vardagsrum i vinkel med fönster i två väderstreck vilket ger ett väldigt vackert dagsljusbelyst rum! Delen i vinkel passar ypperligt för exempelvis en liten läshörna. Ytan är stor och det finns möjlighet att möblera med både större matplats och soffgrupp om man så önskar. Via vardagsrummet nås även den inglasade balkongen i sydvästläge som är utrustad med infravärme. Man kan enkelt och bekvämt njuta av känslan att "komma ut" större delar av året, från tidig vår till svala höstkvällar Ljusa tapeter, parkettgolv samt vitt innertak.
 • Bathroom
  Stort och ljust badrum med vädringsfönster som ger dagsljusbelysning! Utrustat med förhöjd WC-stol, handfat, spegel samt spegelskåp och duschvägg. Här finns även förvaringsskåp och bänkyta med plats för ytterligare förvaringsmöjligheter undertill. Vitt kakel, våtrumsmatta samt vitt innertak.
 • Entréhall
  Entréhall med plats för hatt- och skohylla samt extra förvaring via garderob. Hallen är lätt möblerbar och inrymmer även en klädkammare för ytterligare förvaring! Klädkammaren är belyst och har även en garderob. Ljusa väggar med röd fond vid entré och badrum, parkettgolv samt vitt innertak.
 • Beskrivning av samtliga rum
  Denna lägenhet har stora och framförallt ljusa rum som länkas samman med den bästa tänkbara planlösningen. Här har arkitekten tänkt till och valt exempelvis skjutdörrar till sovrummen för att spara på plats, garderoberna går från golv till tak för att vara så yteffektiva som möjligt. Rum och passager känns riktigt rymliga, allt för att skapa ett så bekvämt och trivsamt boende som möjligt!
Information about the property
Description
 • Enclosed
  87,6 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Enclosed description
  87,6 kvm fördelas väldigt yteffektivt på tre rum och kök. Köket är rymligt och har gott om utrymme för en rejäl matplats. Sovrummen är båda två i god storlek, i det ena finns det även gott om förvaring via garderober. Stor yta för sällskap via vardagsrummet, som även har en liten "avstickare" i vinkel som exempelvis kan användas som en läshörna. Hallen är rymlig och inrymmer även en ordentlig klädkammare för ytterligare förvaring i lägenheten. Badrummet är väl tilltaget. Fantastisk inglasad balkong med utsikt över gården!
 • Rooms
  3 rum (max 3 sovrum)
Construction
 • Built
  1993
Energideklaration
 • Energiprestanda
  149 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Datum: 2008-11-08
Tv and internet
 • Kabel-TV via Notvikens kabelförening, basutbud på ca 25 kanaler ingår i månadsavgiften. Internet via Egonet. Uppgifter lämnade av föreningen.
Parking/Other buildings
 • Parking/Garage
  Garage: 300 kr/månad. Har separat kö. Har strömuttag.
 • Parkering
  P-plats: 200 kr/månad. Har separat kö. Har strömuttag.
 • Enligt styrelsen i föreningen finns lediga garageplatser.
Economy
 • Community fee
  5 721 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme, vatten, el, internet och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  I den här månadsavgiften ingår det mesta och Ni behöver inte faktureras separat för varken el, vatten eller exempelvis kabel-TV och bredband. I avgiften ingår även tillgång till fritt nyttjande av samtliga gemensamhetslokaler gemensamt eller för privata arrangemang: -Bastu med tillhörande relax -Gemensamhetslokal med kök -Vardagsrum -Bibliotek -Snickerirum -Vävrum -Matkällare med möjlighet till eget fack -Övervintringsförråd för blommor -Möjlighet att hyra övernattningslägenhet för en billig peng
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,036794354
 • Andel av årsavg.
  Uppgiften har ej gått att få fram
 • Andelstal insats
  Uppgiften har ej gått att få fram
 • Andelstal kommentar
  Andelstal enligt bostadsrättsföreningen.
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Elen ingår i hyran och avläses en gång per år, har bostadsrättsinnehavaren förbrukat mer el än genomsnittsberäkningen faktureras man för den kostnaden - har man förbrukat mindre gör man en avräkning. Bostadsrätten omfattas av kollektivt bostadsrättstillägg, medlemmarna står själva för hemförsäkringen.
Föreningen
 • Benämning
  BRF SENIOREN.
 • Allmänt
  1990 startade ett antal pensionärer ett projektarbete: att förverkliga sina drömmar om bostäder av hög kvalitet anpassade till äldres behov med största möjliga trygghet och trivsel för de boende. 1992 kom bygget igång och i juli 1993 stod 33 lägenheter klara för inflyttning i Bostadsrättsföreningen Senioren. Erbjudande om medlemskap i föreningen riktar sig enligt stadgarna till personer mellan 55 och 75 år. Ambitionen är att boende i föreningen deltar i drift och skötsel, det finns grupper med olika ansvarsområden och man hjälps tillsammans åt att hålla ordning och reda i och på fastigheten. Föreningen brukar exempelvis anordna sammankomster på våffeldagen, surströmmingsfest, adventsfika och jullunch. Med en mängd olika gemensamhetslokaler finns det möjlighet för de boende att fortsätta vara verksamma med sina hobbys och samtidigt ha nära till gemenskap och socialt umgänge!
 • Gjorda renoveringar
  Under 2015 har följande väsentliga händelser ägt rum gällande renoveringar i föreningen: -Samtliga trapphus och entréer har målats om. -Slutfört påbörjad behandling av fasaden, hydrofobiering, etapp 2. -Åtgärdat skadade gräsmattor efter hydrofobieringen. -Kompletterat plattsättningen utanför entréerna. -Satt upp staket mot grannfastigheten. -Genomfört och dokumenterat egenkontroller enligt uppgjorda rutiner med miljöbalkens krav på hänsyn till hälsa och miljö. -Kontroll av samtliga brandvarnare. -Dörren, genomgången till grannfastigheten har byggts igen. Utfört av Lulebo. -Bytt ventilationsfläktarna till de allmänna utrymmena och källaren.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  BRF Senioren har en mängd olika gemensamma utrymmen som kan nyttjas av boende i föreningen gemensamt eller för privata arrangemang. Till att börja med finns en stor och trivsam gemensamhetslokal på entréplan med utgång till gården och uteplats i sydvästläge där det finns möjlighet att grilla. Denna lokal är även utrustad med ett väl tilltaget kök och har en ordentlig diskmaskin som klarar av större sammankomster! I nära anslutning ligger föreningens egna bibliotek och även övernattningsrummet som finns för uthyrning, det sistnämnda inrymmer även wc, dusch samt pentry. På källarplan finns en stor gemensam bastu med tillhörande relaxrum, träningslokal, vävstuga och en väl utrustad snickeriverkstad finns också att tillgå. Källaren inrymmer även tvättstuga, förråd, gemensam matkällare med möjlighet till eget fack samt blomrum för övervintring.
Area
 • Senioren-huset har ett fritt, öppet och naturnära läge i stadsdelen Mjölkudden, mitt mellan Luleå Centrum och handelsområdet Storheden. Närmaste busshållplats finns vid Mjölkuddskyrkan. Mjölkuddens centrum har både vårdcentral, apotek, närbutik och gym. Här finns även ut- och inlämningsställe för post. Bensinstation finns på ca 10 min promenadavstånd. Naturskön miljö som lockar till motion såväl sommar som vinter finns i det närbelägna skogsområdet och ned mot älven och notviksfjärden.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area