Search Menu
Bostaden är såld

Södra Sunderbyn / Kartvägen 3

Stilren, mycket välunderhållen 1 plans villa med öppen, "ren" tomt i bästa solen.

Här blir jag glad, varför? Jo, ljus, luftig, öppen boyta, ljust och fräscht med inslag av varma färgtoner i inredning och ytskikt. Men det bästa av allt är att det är så otroligt välskött och välgjort, det värmer ett mäklarhjärta med lång, lång, lång erfarenhet. Mycket fin villa med härliga sällskapsytor. Öppet med stort kvadratiskt kök som flyter i ett med rymlig hall som i sin tur ansluter med fräscht vardagsrum, kamin. Väldigt fint ljusflöde som tillsammans skapar en luftig och vänlig miljö. Ekparkettgolv överallt, ljusa tapeter blandat med färginslag i fond. Väldigt trevligt med bastu / relaxavdelning i ekonomidel, uteplats i direkt anslutning, konststenplattor, sydvästläge. Trädäckad altan i anslutning till vardagsrum, sydvästläge även här. Öppen, solig gräsmattetomt, plan och "ren" vilket betyder att den är enkel att sköta om. Ett trevligt inslag är den vall som skyddar mot Hammarenvägen, här har rutschkanan sin naturliga plats. Tomten är friköpt!

Södra Sunderbyn
Kartvägen 3
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 121/38 kvm
Running costs: 26 311 kr/år
Plotarea: 1009 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Södra Sunderbyn / Kartvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.