Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Eyraområdet / Eyragatan 28

Arkitektritad stadsvilla i Eyraområdet!

Välkommen till Eyragatan 28! Arkitektritad 1 ½ -plansvilla med centralt läge och gångavstånd till city. Boyta på 167 m2 som fördelas på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. På entréplanet finns ljust kök med utgång till altan, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot matrumsdel, separat wc, tvättstuga och förrådsutrymme. Övre plan har 3 sovrum, badrum och ytterligare ett stort rum som kan användas både som sovrum och allrum. Friköpt tomt 940 m2 med insynsskyddad baksida. På baksidan finns stort altandäck med nedsänkt pool och intilliggande poolhus med relaxrum, bastu samt förberett för dusch. Baksidan har eftermiddags- och kvällssol. Varmgarage med fjärrstyrd garageport. Vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Gångavstånd till city och närhet till många andra aktiviteter såsom fotboll, golf, ishockey, idrottshall, bad m m. I området finns också förskola och skola.

Örebro / Eyraområdet
Eyragatan 28
Final price: 5 450 000 kr
Enclosed: 167/39 kvm
Running costs: 44 419 kr/år
Plotarea: 940 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Eyragatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.