Search Menu
Såld

Örebro - Solhaga / Ledgränd 12

Inglasad balkong i västerläge

Välkommen till en hemtrevlig tvåa på andra våningen i populära brf Solhaga. Inglasad balkong i västerläge. Rymligt kök med gott om plats för matbord och stolar, kyl och frys från 2011 och spis med häll från ca 2006. Parkettgolv i vardagsrum. Gott om förvaring med garderober och smidigt med lägenhetsförråd precis utanför dörren i trapphuset. Det finns en inre reparationsfond om 11 819 kr som övergår till köparen. I föreningen finns allt du kan tänka dig; tvättstugor (tot 6 st, varav 2 är grovtvättstugor), stor samlingslokal i Solhagagården som kan hyras för fester mm. Det finns även vävstuga, hobbyrum, övernattningsrum och två förskolor. Brf Solhaga är en aktiv förening med många olika trevliga aktiviteter. Föreningen har även en fin vattenpark med pool, omklädningsrum och toalett. Innergårdarna är bilfria och i området finns flera lekplatser. Det finns gott om parkeringsplatser, garage mm i området. Gångavstånd till Haga centrum med mataffär (ICA), simhall, gym, apotek mm. Det är också nära till busshållplats med bra förbindelse till city. För dig som uppskattar en promenad i naturen finns det mycket vackra promenadstråk i Karlslund, inkl motionsspår, och längs med Svartån vid Hästhagen.

Örebro / Solhaga
Ledgränd 12
Final price: 1 315 000 kr
Enclosed: 63,5 kvm
Community fee: 4 087 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Ledgränd