Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Centralt / Manillagatan 34

Centralt läge med nära till allt!

Rymlig 4 rok i stabil och populär HSB-förening. Äldre skick. Inglasad balkong i norrläge, mot innergården. Parkettgolv i vardagsrum och sovrummen. Ett badrum och ett duschrum. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni, bostadsrättstillägg och avsättning till inre reparationsfond. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, soprum med källsortering, bastu, samlingslokal och övernattningsrum. Mysig innergård med grönytor, sittgrupper, grillplatser mm. I föreningen finns garage, carport- och parkeringsplatser, separat kö. Centralt och bekvämt boende med nära till allt! Gångavstånd till idrottsarenor, simhall, gym, parker, shopping, restauranger mm.

Örebro / Centralt
Manillagatan 34
Final price: 2 005 000 kr
Enclosed: 106,5 kvm
Community fee: 5 843 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Manillagatan