Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Björkhaga / Posthornsgatan 38

Bra planlösning!

Välkommen till Posthornsgatan 38, belägen på hörntomt i barnvänliga Björkhaga. Här erbjuds du som köpare ett rymligt boende på ca 134 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum. Här har du som köpare möjlighet att sätta din egna prägel då fastigheten har ett visst renoveringsbehov. Invändigt så har fastigheten en trevlig planlösning med sovrummen samlade på övre plan och dubbla duschutrymmen. Fjärrvärme bidrar till låg uppvärmningskostnad. Garageplats i länga samt fria parkeringsplater bredvid. Lagom tomt med uteplats samt förråd. Björkhaga är ett barnvänligt område med närhet till både förskola,skola samt city. Promenadavstånd till Karslunds motionsspår och Haga centrum. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Örebro / Björkhaga
Posthornsgatan 38
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 134 kvm
Running costs: 37 900 kr/år
Plotarea: 276 kvm (Tomträtt)
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Posthornsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.