Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Åstaden / Pråmkajen 76

Stor trea med balkong i nord-/västläge med fantastisk utsikt över Svartån

Välkommen till naturnära brf Åstaden! Mycket fin trea om 85 kvm (kan göras om till 4 rok). Stor balkong i nord-/västläge med fritt läge och vacker utsikt över vattenspegeln på Svartån. Balkong på framsidan i syd-/ostläge. Vån 2 av 2. Byggår 2015. Det här är boendet för dig som värdesätter närheten till naturen och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ljus interiör med vitmålade väggar och genomgående ekparkett. Två helkaklade badrum med golvvärme, varav det ena med en tvättavdelning. Förråd finns i anslutning till entrén. Endast 2 km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. I närområdet finns förskola, skola, gym, mycket fina promenadstråk runt Oset, Rynningeviken, Naturens hus och Wadköping/Stadsparken.

Örebro / Åstaden
Pråmkajen 76
Final price: 2 720 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 4 969 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Pråmkajen