Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Åstaden / Pråmkajen 78

Välkomna till Pråmkajen 78; äntligen kan vi erbjuda Er en fyra i markplan mot Svartån!

Mycket välskött och påkostad fyra med det lilla extra! Altan (byggd 2015) med tillhörande redskapsbod (byggd 2016) och gräsmatta i nord-/västläge mot Svartån. Markiser (2016). På framsidan finns en stenlagd uteplats i syd-/ostläge. Här är det även ingång till lägenhetsförrådet, ett varmförråd med klinkergolv (2015) och gott om förvaring (2015). Ljust kök med induktionshäll, självrengörande varmluftsugn, integrerad diskmaskin och öppen planlösning mot vardagsrum. Klinkergolv med golvvärme inlagt i hallen (2015). Gott om förvaring i lägenheten med platsbyggd skjutdörrsgarderob (2015) i hallen, garderober i sovrum och en klädkammare. Bekvämt med två helkaklade duschrum med golvvärme, varav det ena med en tvättavdelning. Perfekt bostad för Dig som värdesätter närheten till naturen och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city. Endast 2 km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. I närområdet finns förskola, skola, gym, mycket fina promenadstråk runt Oset, Rynningeviken, Naturens hus och Wadköping/Stadsparken.

Örebro / Åstaden
Pråmkajen 78
Final price: 3 200 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 4 969 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Pråmkajen