Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Södermalm / Södermalmsallén 36 C

Central våning med generösa umgängesytor och terrass

Välkommen till en fantastisk central vindsvåning med öppen planlösning och generösa umgängesytor. Hiss finns. Snygga detaljer med olika former på fönster samt takfönster som släpper in mycket ljus. Ett helkaklat badrum och ett helkaklat duschrum. Terrass i nord-/västläge, med morgon- och kvällssol, och utsikt över villaområdet på Södermalm. Huset är från 1920-talet och användes från början till bageri. Vid ombyggnation till bostadsrätter 2008 har det tjugotalsklassicistiska formspråket bevarats. Alla lägenheter i de äldre husen är unika; med olika vinklar och vrår och ljudisoleringen är utmärkt. Huset är dessutom sammankopplat med ett varmgarage som har infart från gården. Stabil förening med oförändrade månadsavgifter sedan starten 2008. Stadsnät är indraget. I föreningen finns många fina gemensamhetsutrymmen; tvättstugor, föreningslokal, övernattningsrum, relaxutrymme med bastu, träningsrum. Centralt läge med gångavstånd till city, mataffär, badhus och gym. För dig som reser mycket; nära till påfart på motorväg och tågstation.

Örebro / Södermalm
Södermalmsallén 36 C
Final price: 2 900 000 kr
Enclosed: 123 kvm
Community fee: 7 197 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Södermalmsallén