Sörbyallén 29

Sörbyallén 29


Sörby— Örebro

Sörbyallén 29



Sörby— Örebro

Varmt välkomna till Sörbyallén 29 där två fina hus saluförs i populära Sörby!

Varmt välkomna till Sörbyallén 29 där två fina hus saluförs i populära Sörby! Helrenoverad samt ombyggd 20-talsvilla om ca: 200 m² 7 rum och kök varav 6 sovrum om så önskas. På entréplanet finner ni en välkommande hall, 2 st sovrum, ljust och fräscht kök i etage, helkaklad dusch/wc, stort vardagsrum i vinkel med separat matplats avdelning och utgång till en tilltalande trädgård med ett nytt fint poolområde med terrass och med söderläge. På övervåningen finns möblerbar hall, 4 st sovrum, där två av dessa har utgång till en stor inbyggd balkong om 24 m², helkaklad dusch/wc. I källaren finns tvättstuga, kaklat duschrum, wc samt bastu, pannrum samt utrymmen för bra förvaring. Nybyggt gårdshus 2017 om ca: 100 m² 3 rum och kök varav 2 st sovrum, Öppet och trevligt kök med spiraltrappa upp till övervåningen, helkaklad dusch/wc, 2 st sovrum samt klädkammare. Fastigheterna värms upp med hjälp av bergvärme. Stor friköpt tom om 913 m², dubbelgarage med fjärrport ca: 34 m². Gårdshuset kan med fördel användas till någon typ av verksamhet eller uthyrning samt generationsboende. Gå in på vår hemsida och ta del i all information om fastigheterna samt alla fina bilder. Fastigheten har besiktigats samt energideklarerats och handlingarna finns under dokument. Kontakta mäklaren för mer information!


Boarea/biarea
199/87 kvm
Driftkostnad
74 666 kr/år
Tomtarea
913 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2023-08-15

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Sörbyallén såldes av oss 2023-08-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sörbyallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.