Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Adolfsberg/Nasta / Vadstens gränd 8

Friköpt tomt!

Välkommen till Vadstens Gränd 8, belägen på FRIKÖPT tomt i attraktiva Nasta/Adolfsberg. Här erbjuds du ett mycket trevligt boende i denna välskötta 1-plansvilla med inredd källare och en totalyta om ca 200 kvm fördelad på 5 rok på entreplan varav 3 sovrum + gillestuga och extra sovrum i källaren. Invändigt har villan en trevlig planlösning med bl.a ett stort vardagsrum som är öppet mot matrummet med stora fönsterpartier samt ett trevligt kök där man också kommer ut på den takade altanen. Bergvärme tillsammans med 3-glasfönster bidrar till den låga uppvärmningskostnaden. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a dubbelgarage med direktingång från källaren, fiber samt öppen spis. Trädgårdstomten är sommartid en oas och unik med mycket odlingar och här återfinns bl.a plommon,körsbär samt flera fina äppleträd finns bevarade. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Örebro / Adolfsberg/Nasta
Vadstens gränd 8
Final price: 3 700 000 kr
Enclosed: 114/112 kvm
Running costs: 32 965 kr/år
Plotarea: 923 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Vadstens Gränd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.