Bjärstad Kvarnen 1

Bjärstad Kvarnen 1

Slutpris

3 700 000 kr


Bankekind— Linköping

Bjärstad Kvarnen 1


Slutpris
3 700 000 kr

Bankekind— Linköping

Unik 1700-tals kvarn i Bankekind Bjärstad med parkliknade trädgård samt direkt anslutning till det kringliggande vattendraget. Möjlighet att bo i en unik hustyp med en fantastisk miljö där bara fantasin sätter gränserna. Röd kvarn med telgeltak samt fin stensockel för nedre plan. Stora utrymmen både inne som ute med flertalet uteplatser som erbjuder fina miljöer för rekreation.

1700 tals kvarnen byggdes till på 20-talet och därefter genomgick byggnaden på 90-talet en stor ombyggnad som skapade dagens boende. Idag utgör ytan 275 kvm boarea fördelat på två plan samt 105 kvm biarea i souterrängdelen. Två i stort sett likadana 4 rok med tre sovrum, badrum, separat tvättstuga, extra wc, kök med matplats samt på båda planen ett generöst vardagsrum med stora fönster som släpper in den yttre miljöns grönska, vattenspegel och ljuset. Nedersta planet med stora fönster ut mot trädgården, perfekt för er som drömmer om ett hemmakontor, studio eller hobbyrum.

Ekonomibyggnad med förrådsutrymme samt loft. Vidlagd förrådsbyggnad till huset med plats för redskap m.m.

Endast ca 10 min bilfärd till SAAB och ca 5 min därifrån till Linköping city.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
275/105 kvm
Driftkostnad
35 400 kr/år
Tomtarea
3 284 kvm
Rum
8 rum (6-7 sovrum)
Såld
2016-06-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.