Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Bankekind / Bjärstad Kvarnen 1

Unik 1700-tals kvarn i Bankekind Bjärstad med parkliknade trädgård samt direkt anslutning till det kringliggande vattendraget. Möjlighet att bo i en unik hustyp med en fantastisk miljö där bara fantasin sätter gränserna. Röd kvarn med telgeltak samt fin stensockel för nedre plan. Stora utrymmen både inne som ute med flertalet uteplatser som erbjuder fina miljöer för rekreation. 1700 tals kvarnen byggdes till på 20-talet och därefter genomgick byggnaden på 90-talet en stor ombyggnad som skapade dagens boende. Idag utgör ytan 275 kvm boarea fördelat på två plan samt 105 kvm biarea i souterrängdelen. Två i stort sett likadana 4 rok med tre sovrum, badrum, separat tvättstuga, extra wc, kök med matplats samt på båda planen ett generöst vardagsrum med stora fönster som släpper in den yttre miljöns grönska, vattenspegel och ljuset. Nedersta planet med stora fönster ut mot trädgården, perfekt för er som drömmer om ett hemmakontor, studio eller hobbyrum. Ekonomibyggnad med förrådsutrymme samt loft. Vidlagd förrådsbyggnad till huset med plats för redskap m.m. Endast ca 10 min bilfärd till SAAB och ca 5 min därifrån till Linköping city. Välkomna på visning!

Linköping / Bankekind
Bjärstad Kvarnen 1
Final price: 3 700 000 kr
Enclosed: 275/105 kvm
Running costs: 35 400 kr/år
Plotarea: 3284 kvm
Rooms: 8 rum, varav 6 sovrum
Sold: 2016-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Linköping / Bjärstad Kvarnen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.