Fårhjordsvägen 91

Fårhjordsvägen 91

Slutpris

1 995 000 kr


Tokarp— Linköping

Fårhjordsvägen 91


Slutpris
1 995 000 kr

Tokarp— Linköping

Bostadsrättsradhus med attraktivt hörnläge i Tokarp!

Med ett attraktivt hörnläge i populära och barnvänliga Tokarp finner ni detta hemtrevliga bostadsrättsradhus med allt i ett plan. Bostaden är rymlig och präglas av goda ljusinsläpp och välplanerade sociala ytor som tillsammans bidrar till en fin trevnadskänsla.

Lägenheten omfattar ett rymligt och fullutrustat kök, ett spatiöst och ljust vardagsrum, två badrum där det ena är utrustat med dusch och det andra med badkar, tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. På Fårhjordsvägen 91 finner ni ett av områdets bästa hörnlägen med en fin trädgård med både gräsmatta och plattor samt sol större delen av dagen. På tomten finns också två rymliga förråd.

Här bor du i en välskött och bra förening med mycket god ekonomi där garageplats ingår i avgiften. Föreningen tillhandahåller samlingslokal med bastu som passar utmärkt för sammanträden, kalas och avkoppling.

Tokarp är ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till både natur och närservice. Kärna Centrum nås på promenadavstånd och skolor samt förskolor finns en bit bort från bostaden. Här finns allt för familjen i ett lugnt område med bekvämt avstånd till Linköping och bra bussförbindelser.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
97.5 kvm
Avgift
6 630 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-23

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Fårhjordsvägen såldes av oss 2023-10-23. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Fårhjordsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.