Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Vidingsjö / Kanngatan 16

Välbevarat 60-talshus i populära Vidingsjö. Fristående enplanshus med källare, garage samt fin insynsskyddad trädgårdstomt med uteplatser under bar himmel eller under tak. Entréplan med fyra sovrum, stort bevarat originalkök med attribut kvar som bl.a. "Perstorps köksbänk", två våtrum varav ett med badkar. Rymligt vardagsrum med fönsterparti ut mot trädgårdstomten, altandörr ut till uteplats under tack samt vidare ut till trädgården. Källarplan med gillestuga, tvättstuga med tillhörande bastu och dusch, hobbyrum, kontor samt potentiellt sovrum. För er som söker villa på lugn adress med återvändsgata. Närhet till för- och grundskola, ICA, Vidingsjö motionsspår samt arbetsplatser som US, Mjärdevi och SAAB. Välkomna!

Linköping / Vidingsjö
Kanngatan 16
Final price: 3 375 000 kr
Enclosed: 113/113 kvm
Running costs: 35 500 kr/år
Plotarea: 725 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Kanngatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.