Kaptensgatan 5

Kaptensgatan 5

Slutpris

2 200 000 kr


T1— Linköping

Kaptensgatan 5


Slutpris
2 200 000 kr

T1— Linköping

Välplanerad 3:a på attraktiv adress i T1!

Nu ges chansen att förvärva denna trivsamma och välplanerade 3:a på attraktiv adress i populära T1/Valla! Bostaden präglas av fina ljusinsläpp och en genomgående hög standard med fina kvalitéer såsom ett påkostat kök med högkvalitativa materialval, nyrenoverade våtutrymmen med golvvärme och tvättmöjligheter samt en trevlig balkong i härligt västerläge.

Lägenheten omfattar ett fullutrustat och exklusivt kök med direkt access till den härliga balkongen, ett renoverat badrum med golvvärme, ett luftigt vardagsrum med fina ljusinsläpp, två bra sovrum samt en tvättstuga med dusch. Sammantaget en ljus bostad med genomgående hög standard i ett attraktivt läge att trivas i från första stund!

Här bor du i en välskött och ekonomiskt stabil förening där avgiften har varit oförändrad sedan 2004 och som inkluderar värme, vatten, TV, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom cykelförråd och övernattningslägenhet. Till lägenheten hör också ett bra vindsförråd i samma trappuppgång som nås smidigt via hissen.

I T1/Valla bor du i ett trivsamt och attraktivt område med direkt närhet till allt Linköping har att erbjuda såsom universitetet, sjukhuset, mataffärer, skolor och vacker natur och parker i form av Vallaskogen och Trädgårdsföreningen. Stadskärnan nås på 10 minuter till fots där du kan ta del av dess generösa utbud av shopping, restauranger och nöje.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
5 324 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Kaptensgatan såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Kaptensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.