Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Kvinneby / Kvinnebyvägen 29

Marktrea med bästa hörnläge med gavelfönster mot grön- och skogsområde. Här bor ni på 85,5 kvm med tillhörande uteplats under tak och bar himmel. Ytor för möblemang, gräsmatta och odlingar. Väldisponerad planlösning, entréhall med kapputrymme, stort våtrum med tvättdel, två sovrum, vardagsrum med fönsterparti ut mot innergårdens grönytor. Kök med matplats samt gott om förvaringsskåp och arbetsytor. Altandörr via sovrum först ut till uteplatsen under tak som sedan mynnar ut till den inhägnade gräsytan med söderläge. Praktiskt boende med ett lägenhetsförråd utanför entrédörren, ytterligare källarförråd tillhör. Gemensamma tvättstugor, boulebana, hobbyrum, verkstad m.m. För er som söker ett lättskött boende med markkontakt i lugnt område nära Ekholmens centrum samt goda kommunikationer till stadskärnan kommunalt eller via gång- och cykelvägar. Välkomna på visning.

Linköping / Kvinneby
Kvinnebyvägen 29
Final price: 2 050 000 kr
Enclosed: 85,5 kvm
Community fee: 3 403 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Kvinnebyvägen