Lötgatan 175

Lötgatan 175

Slutpris

2 575 000 kr


Malmslätt— Linköping

Lötgatan 175


Slutpris
2 575 000 kr

Malmslätt— Linköping

Rymligt radhus i attraktiva Malmslätt!

Fint bostadsrättsradhus i Brf Vetekärnan. Föreningen bildades 1984 med avsikt att skapa en attraktiv, familjär och vänlig bomiljö för sina medlemmar. Läget är både natur- och stadsnära, stadsbussar till city går frekvent. All övrig service som skola, förskolor, affärer, vårdcentral mm är bekvämt nära. Genom skogen finns idrottsplatsen Hellgrenshagen bara en kort promenad bort, där finns fotbollsplaner, löparspår, paddelbanor, utegym och rastplats med vindskydd och grillmöjligheter.
Bostadsrätten på 140 kvm, har fem rum och kök, välplanerat i två plan med två fina uteplatser. Rymlig hall, modernt kök med stor köksö, tre sovrum, stort vardagsrum med utgång till trädgården, två våtutrymmen varav det ena med duschkabin/ångbastu samt en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen finns ett stort allrum med två takfönster samt en rymlig klädkammare/förråd. Garage med laddmöjlighet ingår i månadsavgiften. Här bor man i barnvänliga kvarter med bilfria gårdar. Läs gärna mer om föreningen på deras fina hemsida www.vetekarnan.se
Välkomna till Lötgatan 175 i familjära och naturnära Malmslätt!


Boarea
140 kvm
Avgift
4 821 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-01-12

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Lötgatan såldes av oss 2023-01-12. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Lötgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.