Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Vidingsjö / Riksdalergatan 1

BÄSTA LÄGET PÅ HÖRNTOMT! Välkommen till Riksdalergatan 1. Med bästa läget på hörntomt i populära Vidingsjö finner ni denna villa om ca 99 m² med hel källare och garage total yta ca 224m² . Vardagsrum med stor sällskapsdel och flera härliga ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Bostaden är välskött och flera ytskikt är original från 60-talet, vilket ger dig en chans att skapa din egen drömbostad. Här bor ni med vackra omgivningar och närhet till flera härliga strövområden så som Landeryds golfklubb, Tinnerbäcken och härliga motionsspår i både Tinnerö eklandsskap och Vidingsjö motionscenter. I Vidingsjö finns även skola, barnomsorg, mataffär och med endast 15 minuters cykelväg tar du dig till Linköping city. Välkomna på visning!

Linköping / Vidingsjö
Riksdalergatan 1
Final price: 2 975 000 kr
Enclosed: 99/125 kvm
Running costs: 27 333 kr/år
Plotarea: 1186 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Linköping / Riksdalergatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.