Snickaregatan 27

Snickaregatan 27

Slutpris

2 450 000 kr


Centralt— Linköping

Snickaregatan 27


Slutpris
2 450 000 kr

Centralt— Linköping

Central trea i toppklass!

Välkommen till Snickaregatan 27!
Här finner du en centralt belägen trea i absoluta toppklass som nås smidigt med hiss och med insynsskyddad balkong i härligt kvällssolläge. Den här smart planerade och påkostade lägenheten har sedan förvärvet uppgraderats med nytt snyggt kök och undertak med spotlightbelysning. Lägenheten har ett trevligt genomgående ljus och ett nyrenoverat duschrum med tvättutrustning samt wc-utrymme som renoverats i samband med föreningens stambyte 2020. Vidare finner man två rymliga sovrum med plats för säng och sängmöbler samt en praktisk klädkammare som ger bra extraförvaring. Lägenhetens vardagsrum har stora ytor och gott om utrymme för socialt umgänge, från vardagsrummet nås även den härliga balkongen.
Föreningen erbjuder bra parkeringsmöjligheter i garage och högst upp finns en takterrass med utsikt över centrala Linköpings takåsar.
På Snickaregatan bor du i innerstaden med butiker, restauranger och stadspulsen bara ett stenkast bort. Samtidigt har du nära till parker, Trädgårdsföreningen, strövområden och vackra promenadstråk längs Stångån. Här i centrum har du gångavstånd till det mesta.


Boarea
85.2 kvm
Avgift
6 124 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Snickaregatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Snickaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.