Vretagatan 25

Vretagatan 25

Slutpris

1 600 000 kr


Gottfridsberg— Linköping

Vretagatan 25


Slutpris
1 600 000 kr

Gottfridsberg— Linköping

Låg avgift och snyggt kök!

Välkommen till Vretagatan 25!
Högst upp med insynsskyddat läge finner du här en välplanerad etta i populärt område med ett platsbyggt Marbodalkök som erbjuder lyxiga och moderna detaljer såsom exklusiv utrustning från Siemens. Lägenheten har stora ljusinsläpp som ger ett härligt ljusflöde och ett rymligt allrum med en mysig sovalkov och plats för soffhörna samt matbord, här finns gott om plats för socialt umgänge. I lägenheten finns ett halvkaklat duschrum och goda förvaringsmöjligheter i form av en generös klädkammare samt ett rejält vindsförrådsutrymme som nås enkelt ifrån hallen.
Här bor du med låg avgift i en stabil Riksbyggen-förening som erbjuder sina medlemmar bekvämligheter som bastu, ett gym, en samlingslokal, två övernattningsrum, grillplatser, en boulebana och odlingslotter

I populära Gottfridsberg bor du med kort avstånd till både Linköpings universitet, studentområden och stadskärnan samt i direkt närhet till populära Rydskogens motionsspår, Vallaskogens naturreservat och vackra Gamla Linköping. I området finns restauranger, matbutiker och annan närservice.


Boarea
35.5 kvm
Avgift
1 750 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-04

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Vretagatan såldes av oss 2023-09-04. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Vretagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.