Hästskovägen 23

Hästskovägen 23

Slutpris

3 275 000 kr


Mantorp— MJÖLBY

Hästskovägen 23


Slutpris
3 275 000 kr

Mantorp— MJÖLBY

Stor familjevilla med öppen planlösning och många sovrum.

Välkommen till en rymlig och ljus familjevilla med öppen planlösning och många sovrum. Interiören präglas av praktiska lösningar med moderna material- och färgval. Öppet planlösning mellan kök och vardagsrum ger möjlighet till skön samvaro både till fest och vardag. På entréplanet finns hela fyra sovrum där barnrummen finns i egen avdelning med separat badrum. Föräldrasovrummet ligger i andra delen av huset med eget intilliggande badrum. Det övre planet är helt nyinrett och är idag ett enda stort rum avdelat till spel/TV-rum, lekrum och kontor. För den som önskar ytterligare sovrum kan man med fördel inreda två rum på det övre planet. Här finns också ytterligare en toalett. Stor härlig trädgård med gott om plats för barnens hopp och lek. Garage om 70 kvm och plats för tre bilar på uppfarten. Villan ligger i nybyggt villakvarter med närhet till barnomsorg, pendel, närservice och Depot Mantorp. Välkomna på visning!


Boarea
224 kvm
Driftkostnad
33 629 kr/år
Tomtarea
1 085 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2016-09-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.