Search Menu
Bostaden är såld

Mantorp / Hästskovägen 23

Stor familjevilla med öppen planlösning och många sovrum.

Välkommen till en rymlig och ljus familjevilla med öppen planlösning och många sovrum. Interiören präglas av praktiska lösningar med moderna material- och färgval. Öppet planlösning mellan kök och vardagsrum ger möjlighet till skön samvaro både till fest och vardag. På entréplanet finns hela fyra sovrum där barnrummen finns i egen avdelning med separat badrum. Föräldrasovrummet ligger i andra delen av huset med eget intilliggande badrum. Det övre planet är helt nyinrett och är idag ett enda stort rum avdelat till spel/TV-rum, lekrum och kontor. För den som önskar ytterligare sovrum kan man med fördel inreda två rum på det övre planet. Här finns också ytterligare en toalett. Stor härlig trädgård med gott om plats för barnens hopp och lek. Garage om 70 kvm och plats för tre bilar på uppfarten. Villan ligger i nybyggt villakvarter med närhet till barnomsorg, pendel, närservice och Depot Mantorp. Välkomna på visning!

Mantorp
Hästskovägen 23
Final price: 3 275 000 kr
Enclosed: 224 kvm
Running costs: 33 629 kr/år
Plotarea: 1085 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Mantorp / Hästskovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.