Search Menu
Bostaden är såld

Rimforsa - Törnevik / Törnevik Siggemåla

Charmigt torp med mark och skogsskifte.

Nu finns möjligheten för dig som söker en egen oas i underbar miljö med endast 25 minuters pendlingsavstånd till Linköping. Törnevik Siggemåla ligger med ostört läge omhuldat av öppna betesängar och eget skogsskifte. Fastigheten har ägts och älskats av samma familj sedan 1937 men söker nu nya ägare att förvalta detta lilla paradis. Charmig torpstuga uppfört på 1800-talets första hälft med flera originaldörrar och kilsågade taktiljor. Bostadsytan är fördelad på tre rum och kök samt ett våtutrymme. Därtill finns ytterligare övernattningsmöjligheter i gäststuga och gästrum. Flertalet bodar, dubbelgarage samt en mindre ladugård. Alla byggnader är väl underhållna och i gott skick. För den trädgårdsintresserade finns en mångfald av bärbuskar och fruktträd, eget växthus samt gott om trädgårdsland och rabatter. Skogsskifte med totalt 1186 m3sk, jakten är tillgänglig för den nya ägaren. Närhet till bad i Järnlunden med fem minuter till Hultabadet och till Hallsta ängar med både bad och härliga naturupplevelser. Fastigheten har övervägande används som säsongsboende. Välkomna på visning.

Rimforsa / Törnevik
Törnevik Siggemåla
Final price: 3 150 000 kr
Enclosed: 84 kvm
Fastigh.bet: Kinda Törnevik 1:17
Objekttyp: Fritid
Inriktning: Skog
Totalareal: 8,2 ha
Sold: 2016-08-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Rimforsa / Törnevik Siggemåla