Search Menu
Bostaden är såld

Vikingstad - Västerlösa / Spärringevägen 20

Fin putsad 30-talsvilla med välplanerad boendeyta och privat läge i Västerlösa. Attribut besparad såsom stavparkett i vardagsrummet, öppen spis, skjut-, dubbel- och spegeldörrar. Entréplan med ett-två sovrum, kök med matplats, vardagsrum - två rum i fil samt ett wc utrymme. Övre plan med två sovrum, allrum och stort våtrum med wc, dusch, bad och bastu. Praktiskt källarplan med verkstadsdel, förrådsutrymme, hobbyrum och tvättstuga. Komplementbyggnad om ca 40 kvm perfekt som tonårsboende, hemmakontor eller hobbyrum, stort trädäck runt om huset integrerad pool som värms upp av solvärme. Stor grönskande trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar etc. Välkomna på visning!

Vikingstad / Västerlösa
Spärringevägen 20
Final price: 2 195 000 kr
Enclosed: 130/83 kvm
Running costs: 32 200 kr/år
Plotarea: 1496 kvm
Rooms: 7 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vikingstad / Spärringevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.