Åsbogatan 33a

Åsbogatan 33a

Slutpris

1 695 000 kr


Villan— Ängelholm

Åsbogatan 33a


Slutpris
1 695 000 kr

Villan— Ängelholm

Unik, snygg och rymlig tvåa med möjlighet till extra sovrum

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med unik planlösning och stil – nu finns chansen att förverkliga era bostadsdrömmar i en rymlig och modern lägenhet!

Fördelad på 68kvm erbjuder denna fina bostad en planlösning där varje kvadratmeter är genomtänkt och optimerad för att skapa en rymlig och funktionell miljö med golvvärme i hela lägenheten.

På tredje våningen välkomnas ni av en rymlig hall med god plats till att hänga av er ytterplaggen. Det moderna köket finner ni in till vänster som rymmer stort matbord och är utrustad med komplett maskinpark. I öppen planlösning mot köket finns vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet där ni även har tillgång till bostadens trevliga balkong med fin utsikt och kvällssol. In till höger från hallen bjuds på ett rymligt sovrum med gott om förvaring i form av garderober. Detta rum har tidigare varit två sovrum. Från hallen nås även badrum med dusch och tvättmaskin.

Denna lägenhet är inte bara ett hem, den passar idealiskt för den moderna livsstilen. Så snygg! En riktigt fin möjlighet att förvärva en unik och oerhört stilren lägenhet på bra läge i Ängelholm!

Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ert intresse redan nu för att inte missa denna pärla! Välkomna att kontakta fastighetsmäklaren Ulrika Sörensen för mer information på 0709-78 1919 eller ulrika.sorensen@maklarhuset.se


Boarea
68 kvm
Avgift
4 329 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-11

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Åsbogatan såldes av oss 2024-03-11. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Åsbogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.