Sök Meny
Såld

Arlöv - Burlöv - Arlöv / Grönvägen 1 A

Gavellägenhet i markplan!

På lugn och lummig adress, i stabil Riksbyggen förening finner vi denna ljusa pärla i markplan. Här får man en bostad med låg månadsavgift, inglasad balkong och bra med förvaring. Här flödar ljus från tre håll och de öppna ytorna vävs samman snyggt med genomgående golv och ljusa färgväl. Bostaden är utmärkt för såväl singelhushållet som det unga paret och förstagångsköparen. Grönvägen är som namnet låter, en adress belägen bland grönska och lugn. Arlöv är perfekt beläget mitt mellan Malmö och Lund, där man är inne i stan på en kvart och ändå har lugnet och vidderna i princip utanför ytterdörren. De stora vägarna för den som kör, samt flera bussar i timmen tar dig snabbt och lätt vart än destinationen ligger. Tågstationen är en kort promenad bort och här stannar Pågatågen som är på Malmö centralstation på fem minuter. Inom kort byggs stambanan ut och då kommer även tåget mot Köpenhamn att stanna i Arlöv. Burlöv Center bjuder på shopping, restauranger, matbutik och gym. I närheten ligger såväl dagis som skolor och lekplatser! En bostad som du kan flytta rätt in i och trivas i många år!

Arlöv / Burlöv - Arlöv
Grönvägen 1 A
Slutpris: 850 000 kr
Boarea: 60,5 kvm
Avgift: 2 909 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 1 av 9 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Arlöv / Grönvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.