Hantverkaregatan 21

Hantverkaregatan 21

Slutpris

1 200 000 kr


Helsingborg

Hantverkaregatan 21


Slutpris
1 200 000 kr

Helsingborg

3 Rok med balkong i söderläge

Välkomna till Hantverkaregatan 21 där du har möjligheten att renovera som du själv vill och sätta din egen prägel på ditt blivande hem.

Här tar du bekvämt hissen upp till femte våningen och när du stiger in genom dörren möts du av en rymlig hall med både garderober och krokar för att hänga av sig kläderna.
Med sina tre rymliga rum är denna lägenhet perfekt för både singlar, par och små familjer som söker en bekväm och välplanerad bostad. Oavsett om du vill skapa ett hemmakontor, en avslappningshörna eller ett lekrum för de små, så har du möjlighet att förverkliga dina drömmar här.

Det rymliga och ljusa köket ger dig möjligheten att visa upp dina matlagningsfärdigheter för nära och kära och här finns utrymme för en matplats om man inte vill ta plats från vardagsrummet.
Vardagsrummet ger dig plats för att umgås med vänner och familj eller bara sätta dig ner och slappna av i soffan. I vardagsrummet finns även den ena utgången till den stora inglasade balkongen i söderläge med utsikt över innergården.

På Söder bor man med promenadavstånd till goda kommunikationer som busshållplats, närhet till centralen där ni kan färdas med tåg eller ta färjan över till Danmark. Ett brett utbud av livsmedelsbutiker, skolor, köpcentrum med biograf, fik, livsmedelsbutik och restaurang.

Missa inte denna chansen utan boka in dig på visning redan idag!


Boarea
82.5 kvm
Avgift
4 580 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hantverkaregatan såldes av oss 2024-04-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hantverkaregatan.

Boka värdering

Oskar Lund

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.