Ryttmästaregatan 11a

Ryttmästaregatan 11a

Slutpris

1 800 000 kr


Ringstorp— Helsingborg

Ryttmästaregatan 11a


Slutpris
1 800 000 kr

Ringstorp— Helsingborg

Fyra rum och kök med renoveringsbehov i en av Helsingborgs mest välskötta föreningar!

Ett ypperligt tillfälle att sätta er egna prägel! Varför köpa en renoverad lägenhet när ni kan få den till precis så som ni alltid drömt om? Dessutom bo i en av Helsingborgs mest välskötta föreningar!

En halv trappa upp, eller hissen upp och en halv trappa ner, hittar vi denna genomgående lägenhet i äldre men välbehållet skick. Man möts av en hall med en inbyggd garderob. På vänster sida i lägenheten har vi lägenhetens tre sovrum, har man bara behov av två är det enkelt att göra om denna lägenheten till en trea vilket andra i föreningen har gjort. Rakt fram har vi lägenhetens helkaklade badrum som renoverades när föreningen gjorde stambyte. Här finns dusch, toalett, handfat och tvättmaskin. Intill har vi det ljusa rymliga vardagsrummet som har ett extra fönster i o m att detta är en av gavellägenheterna. Här finns plats för både soffa och matbord och man har utgången till den stora inglasade balkongen i trevligt söderläge. Sist har vi köket som också har stor potential och har utrymme till en liten matplats intill fönstret.

Huset ligger på en lugn återvändsgata med gångavstånd till Ringstorp centrum som har pizzeria, frisörsalong, Ica, spelbutik och post. I närheten finner man trevliga restauranger, bageri och träningsanläggningar. Enkelt att ta er runt även om ni inte har bil med de goda bussförbindelserna där busshållplats finns på gångavstånd. Det tar inte många minuter med bil eller cykel innan man är nere i centrum, havet eller naturen i Pålsjö skog. Föreningen har garageplatser, parkeringsplatser med och utan laddstolpe för elbil.

Det blir allt viktigare att tänka på ekonomin i den bostadsrättsförening som man funderar på att flytta till. En högre ränta påverkar inte bara ditt eget bolån utan även föreningens lån. Därför är vi extra glada att nu kunna erbjuda en lägenhet i en av Helsingborgs absolut bästa bostadsrättsföreningar. Föreningen har en låg månadsavgift per kvm (651 kr/kvm). Föreningen har mer pengar i kassan än vad de har lån så man kan tolka det som att föreningen är kassapositivt och okänslig för kommande räntehöjningar då man istället kan amortera av alla lån. Läs gärna årsredovisningen som finns under dokument & länkar!

Föreningen äger själva marken som byggnaderna står på och de äger även fastigheten där pizzerian, tobaksaffären, frisören, Mäklarhuset, blomsteraffären och ICA ligger. Denna fastighet inbringar stadiga intäkter till föreningen samtidigt som det finns ett stort värde i marken.

I den låga månadsavgiften på 3 578 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, internet, tillägg för den inglasade balkongen och bostadsrättstillägget.

Missa inte detta tillfälle, hör av dig till ansvarig mäklare redan idag!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 578 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-01-31

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Ryttmästaregatan såldes av oss 2024-01-31. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ryttmästaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.