Mellersta skogsvägen 23

Mellersta skogsvägen 23

Slutpris

6 850 000 kr


Höllviken— Vellinge

Mellersta skogsvägen 23


Slutpris
6 850 000 kr

Höllviken— Vellinge

Rymlig villa i 1 1/2 plan med boyta om 170 kvm och med tomt i söder.

Välkommen in till denna välplanerade familjevilla som idag innehåller fyra sovrum som enkelt kan bli fem för den som önskar. Här finns helkaklade badrum på båda våningarna och en härligt öppen planlösning med kök och vardagsrum tillsammans. Köket har en snygg, ljus inredning och rikligt med förvaringsmöjligheter samt utgång till terrass med markis och bubbelbad under tak. Vardagsrummet ligger i vinkel och även här finns utgång till terrass i söderläge. Intill villan finns förråd, garage och plats för 3-4 bilar på uppfarten. Villan värms upp med jordvärme, taket byttes 2012 och fönsterna 2011. Är du den som älskar natur, härliga dagar på stranden sommar som vinter, närhet till skola och fritidsaktiviteter? Då är detta huset för dig. Vi ses på visning !


Boarea
170 kvm
Driftkostnad
44 821 kr/år
Tomtarea
1 003 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-04-01

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Mellersta skogsvägen såldes av oss 2023-04-01. Se alla våra försäljningar i Höllviken samt även på Mellersta skogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.