Revgatan 1

Revgatan 1

Slutpris

6 100 000 kr


Svaneholm— Landskrona

Revgatan 1


Slutpris
6 100 000 kr

Svaneholm— Landskrona

Arkitektpärla i toppskick, med pool och jacuzzi

På en lugn gata, precis innanför Strandvägen erbjuder vi en synnerligen ståtlig och karaktärsfull 1,5-plansvilla i toppskick, signerad Landskronaarkitekt Peter Broberg. Med spektakulära detaljer och lösningar andas villan såväl skånsk-dansk byggnadstradition som modernism i sitt formspråk. Den i konstruktionen gedigna och rustika villan har löpande renoverats för att anpassas till modern standard med SPA, uterum och pool, dock omsorgsfullt och smakfullt där bevarade originaldetaljer vittnar om respekten för ursprunget. Entréplanet välkomnar med generösa sällskapsytor, varsamt omslutna av vitmålade tegelväggar med kontrasterande takbjälkar och vackra originalgolv i mörkare nyanser. Högresta och vidsträckta fönsterpartier erbjuder panoramavy över det insynsskyddade poolområdet, soldränkt om dagen, vackert upplyst och rofyllt om kvällen. SPA-delen med sin bubblande, värmande jacuzzi och det inbjudande uterummet med öppen spis tänjer på gränsen mellan ute och inne och adderar några extra parametrar till begreppet livskvalitet.

På ovanvåningen erbjuder den rika fönstersättningen härligt ljusinsläpp genom husets karaktäristiska, specialbeställda fönsterpartier med djupa nischer. Den väldisponerade planlösningen fördelar sig här på ett master bedroom i anslutning till ett stilfullt renoverat badrum, två mindre sovrum samt ett rymligt allrum och rejäl klädkammare. Havet med underbara promenadstråk mot såväl centrum som vidare mot Borstahusen med småbåtshamn, badplats och restauranger ligger endast ett stenkast bort. Dessutom gångavstånd till 18-håls golfbana, skolor, dagis och kommunikationer. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
198/71 kvm
Driftkostnad
45 500 kr/år
Tomtarea
688 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-10-21

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Revgatan såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Revgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.