Search Menu
Bostaden är såld

Landskrona - Väster / Vengatan 11

Trivsam tvårummare på bra läge

Det finns nu möjlighet att förvärva en genomgående tvårummare på bra läge. Köket blir lägenhetens sociala mittpunkt med ett stilrent renoverat kök, matplats och spotlights i tak som skapar en härlig atmosfär. Vidare in i det ljusa vardagsrummet ryms det både soffgrupp och läshörna med ett vackert fiskbensparkett på golv. Lägenheten har en rymlig balkong med utsikt över gårdsplan. Lägenheten som tillhör BRF Ven ligger trivsamt med närhet till ett av Landskronas mest populära sevärdheter, Citadellet. Vidare längs ett promenadstråk når man snabbt Borstahusen med en mysig hamn, restauranger och badstrand. Från lägenheten nås även Landskronas centrum med dess butiksstråk och restauranger snabbt. I närheten av Vengatan finner man matbutik, fotbollsplaner, skola och vackra naturområden. Landskrona ligger på utmärkt läge med närhet till både Malmö och Helsingborg. Man kan med lätthet ta sig med bil, tåg och buss till intilliggande städer. Kastrup, Sturup och Ängelholms flygplats kan enkelt nås.

Landskrona / Väster
Vengatan 11
Final price: 740 000 kr
Enclosed: 63 kvm
Community fee: 2 877 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Vengatan