Lejets torg 15A

Lejets torg 15A

Slutpris

2 900 000 kr


Kåseberga— Löderup— Ystad

Lejets torg 15A


Slutpris
2 900 000 kr

Kåseberga— Löderup— Ystad

Byhus beläget precis vid foten av Kåsebergaåsen mot Ales stenar.

Byhus beläget precis vid foten av Kåsebergaåsen mot Ales stenar. Huset har ursprung från förra sekelskiftet och har moderniserats efter hand. Bl a med rustikt ekkök från Tibrokök där man från matplatsen har fönster mot innergården. Rymligt duschrum från 1995. Till köket ansluter en tillbyggt veranda, helt isolerad och stämningsfullt inredd upp i nock och med synliga takbjälkar. Stora fönster och två separata utgångar mot stensatt uteplats och vidare innerträdgård. Ytterligare två sällskapsrum på entréplan, på övre plan finns de två sovrummen. Från sovrum mot Kåsebergaåsen har man utgång till takterrass (över garage). Stort garage med plats för två bilar på rad och den singelbelagda uppfarten rymmer i alla fall tre bilar. Kåseberga fiskeläge är ett ytterst charmigt fiskeläge med bl.a fiskaffär, restauranger, Gårdshotell & Spa och AutoMatbutik. Promenadstråken är helt fantastiska och skeppssättningen Ales stenar uppe på Kåsebergaåsen är en helt unik plats. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.


Boarea/biarea
103/19 kvm
Driftkostnad
65 463 kr/år
Tomtarea
740 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2023-02-24

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Lejets torg såldes av oss 2023-02-24. Se alla våra försäljningar i Löderup samt även på Lejets torg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.