Sjöbackavägen 7C

Sjöbackavägen 7C

Slutpris

4 695 000 kr


Hillarp— Munka-Ljungby— Ängelholm

Sjöbackavägen 7C


Slutpris
4 695 000 kr

Hillarp— Munka-Ljungby— Ängelholm

Vinkelhus i New England-stil med privat läge!

I början av 2023 kommer denna fina villa "Nostalgi" från Eksjöhus byggt 2020 med lugnt och barnvänligt läge i Munka Ljungby att visas. Lantlig känsla, här njuter man av lugn och ro, men samtidigt når ni centrum på bara några minuter. Perfekt för familjen som behöver ett antal sovrum och sällskapsytor eller den som önskar lite extra yta att nyttja för hemma-kontoret eller kanske en walk-in-closet som man länge drömt om.

Entrén är inbjudande med veranda under tak och en vacker parytterdörr. På entrévåningen har köket fått stort utrymme med utgång till både framsidan och trädgården. Hemmet bjuder på en inbjudande hall med förvaring, öppen planlösning mellan ett välutrustat kök från Vedum och rymligt vardagsrum , sovrum, groventré och helkaklat badrum på entréplan. En ljus och öppen trappa med takfönster leder upp till övervåningen. Här finns tre sovrum, med möjlighet till fyra varav ett av rummen har tillgång till ett eget dressing room och fransk balkong. Även badrummet har det lilla extra med två takfönster som släpper in mycket ljus!

Ett hus med oerhört låga driftskostnader då här finns solceller som kompletterar frånluftsvärmepumpen. Genom att huset är välisolerat och utrustat med solvärme och solceller kommer de boende att kunna sälja el till elnätet.

I familjevänliga och omtyckta Munka-Ljungby bor ni lugnt, tryggt och barnvänligt med bekvämligheter som närbutik, pizzeria, apotek och föreningsliv i området. Trots det lantliga och naturnära läget nås Ängelholms centrum på endast 10 minuter med bil eller genom de goda busskommunikationerna.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen för mer information.


Boarea/biarea
161/14 kvm
Driftkostnad
15 782 kr/år
Tomtarea
1 325 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-01-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.