Search Menu
Bostaden är såld

Skåne-Tranås - Bondrum / Bondrum Turelund

Idylliskt & naturskönt

Idyllisk kringbyggd gård som omgärdas av fantastiskt vackert kulturlandskap. Byggnaderna tillsammans med plank ger en skyddad innergård i bra solläge. Yttertomten är inramad av vackra lövträd, och där finns en kuperad beteshage och generösa gröna ytor i trädgården. Ytterligare betesmark finns intill gården. Boningslängan genomgick en omfattande renovering 1989, då bl a utgrävd/gjuten grund och förändrad planlösning. På entréplan finns kök, matplats och allrum med öppen planlösning, övre plan är välplanerat med fina trägolv. Vedspis och braskamin. Duschrum på båda plan. Infiltrationsbädd från 2014 samt nytt vattenreningsverk 2016. Stallet rymmer sju boxar och diverse biutrymmen. Loge med verkstad och garage. Rogivande och avskilt läge mitt i enastående natur.

Skåne-Tranås / Bondrum
Bondrum Turelund
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 125 kvm
Running costs: 29 989 kr/år
Plotarea: 4963 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Skåne-Tranås / Bondrum Turelund
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.