Hesekillegatan 41 B

Hesekillegatan 41 B

Slutpris

820 000 kr


Granlunda— Trelleborg

Hesekillegatan 41 B


Slutpris
820 000 kr

Granlunda— Trelleborg

Vad kul det är när en bostad sticker ut från mängden! Vid renoveringen 2009 gjordes planlösningen om vilket gjort så man får en aha-känsla när man kommer in och tänker att denna är inte som alla andra. Bekvämt på första våningen äntrar vi hallen med lättskött klinkergolv och vänder sedan till höger in till badrummet. Ofta i 40-talslägenheter är badrummen ganska små, och när denna renoverades passade man på att göra badrummet större. Nu är det gott om plats för dusch, kommod och förvaring. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Köket och vardagsrummet är numera i öppen planlösning. Stilrent kök med vita luckor, maskiner i rostfritt och en framtagen tegelvägg som en originell detalj. Plats finns för både matrumsbord och soffa. I anslutning har vi det extra vardagsrummet - den stora inglasade balkongen i söderläge. Lättmöblerad och mysig med härlig grönska utanför. Sovrummet och walk-in garderoben bildar tillsammans sovavdelningen. Det finns gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler - och garderoben är pricken över i:t. Denna får du inte missa!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 711 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-05-20

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Hesekillegatan såldes av oss 2016-05-20. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Hesekillegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.