Search Menu
Bostaden är såld

Trelleborg - Granlunda / Hesekillegatan 41 B

Vad kul det är när en bostad sticker ut från mängden! Vid renoveringen 2009 gjordes planlösningen om vilket gjort så man får en aha-känsla när man kommer in och tänker att denna är inte som alla andra. Bekvämt på första våningen äntrar vi hallen med lättskött klinkergolv och vänder sedan till höger in till badrummet. Ofta i 40-talslägenheter är badrummen ganska små, och när denna renoverades passade man på att göra badrummet större. Nu är det gott om plats för dusch, kommod och förvaring. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Köket och vardagsrummet är numera i öppen planlösning. Stilrent kök med vita luckor, maskiner i rostfritt och en framtagen tegelvägg som en originell detalj. Plats finns för både matrumsbord och soffa. I anslutning har vi det extra vardagsrummet - den stora inglasade balkongen i söderläge. Lättmöblerad och mysig med härlig grönska utanför. Sovrummet och walk-in garderoben bildar tillsammans sovavdelningen. Det finns gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler - och garderoben är pricken över i:t. Denna får du inte missa!

Trelleborg / Granlunda
Hesekillegatan 41 B
Final price: 820 000 kr
Enclosed: 58 kvm
Community fee: 3 711 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Trelleborg / Hesekillegatan