Search Menu
Bostaden är såld

Trelleborg - Högalid / Högalids mittgränd 5

Högalid, ett område som har nära till allt. Skolor, dagis, närbutik, buss och idrottsanläggningar. Detta radhus ligger i ett lugnt och trevligt område med lekplatser och gemyt. Garage och parkeringsplatser hittar man i gemensamma byggnader och bostadsområdet är bilfritt. Boytan här är 151 kvm och fördelar sig på tre sovrum och sällskapsrum på både ovanvåningen och bottenvåningen. Huset genomgick renovering av båda badrummen och köket under 2014 och är alltigenom mycket fräscht och hemtrevligt. Terrassen har markis och här njuter man av kvällssolen med trädgård i sydväst. För den som vill flytta in i ett smakfullt och snyggt hem är detta mitt i prick.

Trelleborg / Högalid
Högalids mittgränd 5
Final price: 2 585 000 kr
Enclosed: 151 kvm
Running costs: 34 077 kr/år
Plotarea: 275 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Trelleborg / Högalids Mittgränd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.