Search Menu
Bostaden är såld

TRELLEBORG - Granlunda - Barnängen / Liljeborgsgatan 30 B

Fastigheten på Liljeborgsgatan 30 ligger omgiven av grönska och bostaden som nu är till salu finns på första våningen med balkong i bästa västerläge. Välkommen in på första våningen och denna ljusa genomgående 2-rummare. Hall med stengolv och rymlig klädkammare. Köket är rejält i storlek och har en cool rustik inredning med svarta luckor och bänkskiva i rostfritt. Mycket snyggt och stilrent badrum som renoverats av fackman 2015. Klinkergolv, helkaklade väggar och dusch. Vardagsrummet rymmer både soffa och arbetshörna och härifrån nås den mysiga balkongen i västerläge. Vill man sitta flera stycken och grilla går det bra att nyttja föreningens trevliga uteplats på baksidan. Fiber är indraget i huset, och föreningen har gjort flera stora renoveringar. Trevlig bostad på kanonläge!

TRELLEBORG / Granlunda - Barnängen
Liljeborgsgatan 30 B
Final price: 775 000 kr
Enclosed: 57,5 kvm
Community fee: 3 280 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / TRELLEBORG / Liljeborgsgatan