Search Menu
Bostaden är såld

Trelleborg - Centralt / Liljeborgsgatan 12 A

Välkommen till denna mycket charmiga och trevliga 2,5-rummare på centralt och lugnt läge. Från början var detta två lägenheter som nu är ihopslagna vilket bjuder på en spännande planlösning. Först kommer vi in i en liten hall med plats att hänga av sig och rakt fram finns vardagsrummet med en matrumsdel i vinkel som en gång i tiden var avdelat till ett eget rum. Härifrån nås bostadens första balkong, i västerläge. Kök med vita luckor och diskmaskin ligger granne med badrummet som är helkaklat med dusch. Den före detta hallen blir nu ett utmärkt utrymme för klädförvaring. Vidare hamnar vi i ett underbart sovrum med fiskbensparkett och framtagen tegelvägg. Härifrån nås bostadens andra balkong, denna i österläge. Det som tidigare varit kokvrå och toalett är idag ett utrymme för tvätt och städ, med tvättmaskin. Rummet intill fungerar idag som en söt liten barnkammare. Kan även göras till klädkammare och avlopp ska finnas kvar om man vill göra toalett i denna del. Välkommen till ett boende som inte ser ut som "alla andra", med promenadavstånd till city och tågstationen.

Trelleborg / Centralt
Liljeborgsgatan 12 A
Final price: 800 000 kr
Enclosed: 68,8 kvm
Community fee: 4 329 kr/mån
Rooms: 2,5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Trelleborg / Liljeborgsgatan