Search Menu
Bostaden är såld

Vellinge - Norra Håslöv / Norra Håslövs byväg 20B

Familjevänligt BR-radhus på lantligt läge!

Familjevänligt BR-radhus på lantligt läge! Välkomna till detta idylliska boende på landet nära staden! När ni kör in i byn välkomnas ni av det vackra Söderslätt med rapsfält, lammungar och öppna vyer. I byn bor det flertalet barnfamiljer och det finns en omtyckt grundskola Barnen springer tryggt omkring i fina omgivningar som bjuder både på åkrar, ängar damm och park. Här kan ni njuta av stillheten men att ändå bara vara ett stenkast ifrån staden. Det är en fin liten by med trevligt umgänge och god gemenskap! Ni stiger in i bostadens rymliga hall som öppnar upp bottenvåningen med ett ljust, trevligt och modernt kök, helkaklat badrum och tvättstuga, sovrum och ett mysigt vardagsrum som vetter mot trädäcket och den vackra parktomten som tillhör föreningen. Parken används av alla boende i föreningen och den stora gräsmattan inbjuder till lek och umgänge. Har du gröna fingrar så finns det plats att odla eller botanisera i rabatter. Små stigar mellan parkens olika rum lockar till utforskning. Går ni upp en våning finner ni två sovrum, badrum samt liten kontorshörna. Från sovrummen har ni fin utsikt över slätten! Ett bekvämt och praktiskt boende i en otrolig miljö, med bra bussförbindelse till Malmö, 5 minuter till Vellinge och Höllviken centrum och ca 7 minuter till Trelleborg och tåget. Välkomna på visning!

Vellinge / Norra Håslöv
Norra Håslövs byväg 20B
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 105 kvm
Community fee: 3 450 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vellinge / Norra Håslövs Byväg