Norra Håslövs byväg 20B

Norra Håslövs byväg 20B

Slutpris

2 100 000 kr


Norra Håslöv— Vellinge

Norra Håslövs byväg 20B


Slutpris
2 100 000 kr

Norra Håslöv— Vellinge

Familjevänligt BR-radhus på lantligt läge!

Familjevänligt BR-radhus på lantligt läge! Välkomna till detta idylliska boende på landet nära staden! När ni kör in i byn välkomnas ni av det vackra Söderslätt med rapsfält, lammungar och öppna vyer. I byn bor det flertalet barnfamiljer och det finns en omtyckt grundskola Barnen springer tryggt omkring i fina omgivningar som bjuder både på åkrar, ängar damm och park. Här kan ni njuta av stillheten men att ändå bara vara ett stenkast ifrån staden. Det är en fin liten by med trevligt umgänge och god gemenskap!

Ni stiger in i bostadens rymliga hall som öppnar upp bottenvåningen med ett ljust, trevligt och modernt kök, helkaklat badrum och tvättstuga, sovrum och ett mysigt vardagsrum som vetter mot trädäcket och den vackra parktomten som tillhör föreningen. Parken används av alla boende i föreningen och den stora gräsmattan inbjuder till lek och umgänge. Har du gröna fingrar så finns det plats att odla eller botanisera i rabatter. Små stigar mellan parkens olika rum lockar till utforskning.

Går ni upp en våning finner ni två sovrum, badrum samt liten kontorshörna. Från sovrummen har ni fin utsikt över slätten!

Ett bekvämt och praktiskt boende i en otrolig miljö, med bra bussförbindelse till Malmö, 5 minuter till Vellinge och Höllviken centrum och ca 7 minuter till Trelleborg och tåget.

Välkomna på visning!


Boarea
105 kvm
Avgift
3 450 kr/mån
Driftkostnad
1 437 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-05-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.