Baldersgatan 3A

Baldersgatan 3A

Slutpris

1 550 000 kr


Söder— Katrineholm

Baldersgatan 3A


Slutpris
1 550 000 kr

Söder— Katrineholm

Parhus i barnvänligt område!

Varmt välkommen till detta bostadsrätts parhus på Baldersgatan 3A, med en boyta på 128kvm som är fint beläget i ett barnvänligt och lugnt område. Huset sträcker sig över två plan med en grönskande tomt. På framsidan finns det gräsmatta samt plattläggning med utrymme för utemöbler. Här finns också det externa förrådet.

Bostadens entréplan öppnar upp med en rymlig hall och dess förvaringsmöjligheter. Här finns även ett badrum och en tvättstuga. Köket är ljust och stilrent, och tack vare flera fönster får man rikligt med naturligt ljus. Stort vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet har du utgång till den mysiga baksidan med både uteplats och gräsmatta. Utanför dörren finns det gungor, sandlåda och klätterställning.

Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum, en klädkammare och ett badrum.Fiber finns indraget.

Brf HSB Talltullen är beläget med direkt närhet till flera av stadens mest populära promenadstråk. Via Djulö Allé når man Katrineholms största badplats där det också finns restaurang och servering. Några minuter på cykel når man ICA och stadskärnan.

Kontakta mäklaren Patrik Lidholm om ni har några frågor! Mobil 073-2313808


Boarea
128 kvm
Avgift
8 192 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-15

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna parhus på Baldersgatan såldes av oss 2024-04-15. Se alla våra försäljningar i Katrineholm samt även på Baldersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.