Dalsängsgatan 31

Dalsängsgatan 31

Slutpris

6 045 000 kr


Strängnäs

Dalsängsgatan 31


Slutpris
6 045 000 kr

Strängnäs

Klassisk villa med byggår 1918!

Välkomna till denna klassiska 1 1/2 plansvilla med byggår 1918 som har ett fint läge i Strängnäs. 10 min promenad till tågstationen, 47 min med tåg till Stockholm. Här möter man en genomgående ljus interiör, bra planlösning och framförallt en härlig atmosfär!

Fastigheten bjuder också på en baksida i bästa söderläge och ett lyxigt dubbelgarage med många möjligheter. Klinkers med golvvärme. Perfekt för den som håller på med bilar och behöver ett stort garage i stan. Festlokalen där man bjuder vänner och familj på den stora middagen. Platsen där barnen kan ha sina aktiviteter.

Entrén består av en farstukvist med mycket charm från byggnadsåret. Klinkers med golvvärme. Här finns plats för avhängning av ytterkläder. Denna entré leder sedan in till den inre hallen som har gott om plats för garderober för god förvaring. I anslutning så ligger det helkaklade badrummet i klassiska färger utrustat med handfat, WC, dusch, badrumsskåp och handukstork. Golvvärme.

Charmig kök med skåpluckor i en ljust grå ton och med en matplats för 4 personer. Från köket når man allrummet som skulle kunna användas som matsalsdel om så önskas, en yta som bjuder på gott om plats och ett härligt burspråk som ger ett fint ljusinsläpp.

Vidare så kommer man till den härliga verandan med fantastiska fönsterpartier som bjuder på utsikt in mot trädgården. Detta är garanterat en plats där man gärna umgås med familj och vänner. Husets matsal! Utgång till baksidans uteplatser. Golvvärme

Vardagsrummet består av en fin sällskapsyta med plats för soffgrupp. Ljust grå väggar och parkett på golvet. Gjutjärnskamin som både värmer och höjer mysfaktorn.

Här bor man med ett sällsynt attraktivt läge. Perfekt för barnfamiljen som söker ett boende i lugn miljö med närhet till grönområden, skolor och dagis.

I källaren finner man tvättstuga med klinkers på golvet. Pannrum med bergvärmepump. Sist men inte minst vinkällaren med vita väggar och klinkers på golvet.

Det finns sjövatten vilket är perfekt för bevattning varma och torra sommardagar.

Det finns bygglov på en tänkt utbyggnad. Se bifogade ritningar under bilder.

Välkomna på visning av ett boende som andas livskvalitet!


Boarea/biarea
115/43,6 kvm
Driftkostnad
38 020 kr/år
Tomtarea
895 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2022-01-27

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Dalsängsgatan såldes av oss 2022-01-27. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Dalsängsgatan.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.