Myntbacken 17 lgh L1103

Myntbacken 17 lgh L1103

Slutpris

1 995 000 kr


Täljöviken— Österåker

Myntbacken 17 lgh L1103


Slutpris
1 995 000 kr

Täljöviken— Österåker

Endast en 2:a kvar redo att flytta in i!

Med vacker utsikt över ängar och hav på Täljöhalvön är det nu möjligt att flytt in i den här drömtvåan. En tvåa med optimal planlösning och härligt solläge.

I en sydvästsluttning med utsikt ner mot Täljöviken är nu sista huset klart för inflyttning i Bostadsrättsföreningen Gullklövern. Ett komfortabelt och modernt boende som utformats för att ta tillvara områdets vackra miljö.
Täljöhalvön bygger på en vision om småstad, trädgårdsstad och villastad i samklang med omgivande landskap där skog och hav präglar omgivningen. Ett bostadsområde för blandade åldrar där alla får utrymme för sina aktiviteter. Barnen kan leka fritt i skogen eller cykla tryggt på parkvägarna samtidigt som föräldrarna kan grilla på gården, ta en joggingtur eller grilla med grannarna. Här kan du ta en morgontur med kajaken och studera hägern som bygger sitt bo i vassen eller meditera på bryggan i morgonsolen. Det finns ett flertal varv och Marinor i området för den båtintresserade som lätt kan ta sig ut i Stockholms skärgård och allt den har att erbjuda.
Allt detta kan du få och samtidigt ha närhet till Åkersberga centrum som erbjuder ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Att pendla in till Stockholm är också så smidigt och går på ca 35 min. Inom 10 minuters avstånd finns Ullna golfklubb och Åkersberga golfklubb.

Missa inte tillfället att göra en investering i nuet och framtiden och förverkliga drömmen om ett bekvämt boende ackompanjerat av skogen, skärgården och havets brus!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 883 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-22

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Myntbacken såldes av oss 2024-04-22. Se alla våra försäljningar i Österåker samt även på Myntbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.