Search Menu
Bostaden är såld

Åkersberga - Säby Gård / Pauli väg 17

Vacker villa i Säby Gård

Vacker villa uppförd 2001 med mycket bra läge i populära Säby Gård. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med Bullerbykänsla och med närhet till det mesta. Huset andas ljus och rymd och har vackra trägolv och klinkergolv, ljusa färger och fina fönsterpartier. Stort härligt kök i lantstil, vardagsrum med kakelugn och två helkaklade duschrum med smakfull inredning. Vidare finns allrum, bibliotek samt tre sovrum. Trädgård i ostört läge mot allmänning och vy över gamla Säby Gård. Fin gräsmatta och planteringar samt två stenlagda uteplatser. Kontakta mäklaren för visning.

Åkersberga / Säby Gård
Pauli väg 17
Final price: 5 200 000 kr
Enclosed: 140 kvm
Running costs: 30 415 kr/år
Plotarea: 575 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Åkersberga / Pauli Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.