Åmänningevägen 52

Åmänningevägen 52

Slutpris

4 300 000 kr


Årsta— Stockholm

Åmänningevägen 52


Slutpris
4 300 000 kr

Årsta— Stockholm

Underbar uteplats om ca 70 kvm!

Letar du efter en bostad som ger dig känslan av att bo i en villa eller ett radhus, men där du ännu inte är redo för det steget? Då har du kommit helt rätt! Här presenterar vi en underbar och väldisponerad 3:a som kommer att överträffa dina förväntningar.

Det som verkligen gör denna bostad unik är den fantastiska uteplatsen på cirka 70 kvm som bjuder på solsäkert sydvästläge. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll och verkligen ta vara på varje solstråle. Uteplatsen är vackert omgärdad av tujor, som håller sig gröna året runt och ger dig en oöverträffad integritet. Med pallkragar för odling, vattenutkastare, ett utekök med vattenanslutning, eluttag och en träterrass erbjuder denna uteplats oändliga möjligheter att skapa din dröm utomhusmiljö.

Inne i bostaden möts du av en öppen och social planlösning där köket har renoverats med omsorg och omtanke. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd och gör att du kan njuta av gemenskapen även när du står vid spisen. Dessutom har du en praktisk dörr som leder direkt ut till den fantastiska uteplatsen, vilket gör det enkelt att förlänga vardagsrummet utomhus.

Badrummet är i toppskick och har genomgått en renovering som gör att du kan njuta av en modern och stilren miljö. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig.
Bostaden har även två bra sovrum som erbjuder gott om plats för att skapa en personlig och harmonisk oas. Förvaringsmöjligheterna är generösa, vilket gör det enkelt att hålla ordning!

Läget är perfekt med närhet till allt du kan önska dig. Med bekvämt avstånd till stadens puls, tvärbanan, bussar, matbutiker och restauranger har du allt du behöver inom räckhåll. Samtidigt erbjuder bostaden en avskildhet och lugn som är svår att hitta i stadsmiljön.

Denna bostad är verkligen något utöver det vanliga. Ta chansen att skapa ditt drömhem och njut av den fantastiska utomhusmiljön som denna bostad har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar och möjligheter som väntar dig!


Boarea
66 kvm
Avgift
5 267 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-31

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Åmänningevägen såldes av oss 2023-07-31. Se alla våra försäljningar i Årsta samt även på Åmänningevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.